Web Navigator v1.0.5

Web Navigator

  Platforma: Windows '98, 2000, XP
  Veličina: 1.23 MB
  Cena: Besplatan
  Preuzimanja: 794
  Preuzmi
Web Navigator je aplikacija koja čuva Vaše omiljene linkove, pomaže u brzom pronalaženju Vaših sačuvanih URL adresa i njihovo pokretanje u Web pregledačima koje vi odaberete.

Podržani Web pregledači u verziji 1.0.5

 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Opera
 •   Dozvoljava da sami definišete ime URL adrese kako bi, pretraživačem, na najbrži i nakraći način došli do tražene adrese, kao i menjanje ili brisanje iste u slučaju da je došlo do izmena na toj strani.
  Pretraživač vrši pretragu po svim kriterijumima koji su dati u programu i, na taj način, pruža potpunu i pouzdanu pretragu.
    Za one koji imaju problema sa čuvanjem svojih Korisničkih Imena i Lozinki, Web Naigator će to uraditi umesto njih: uz URL dozvoljava i unos Korisničkog Imena i Lozinke za pristup e-mail servisima, raznim društvenim mrežama i td. a sve Lozinke, možete zaštititi jednom Master Lozinkom.
    Takođe je opremljen generatorom Lozinki koji poseduje vrlo složen algoritam generisanja: opcije kombinovanja karaktera kao i određivanje dužine same Lozinke, čine Lozinke koje generiše vrlo teškim za pamćenje, a samim tim, i za otkrivanje.
  Takve Lozinke, morate zapisivati ili čuvati ih u Web Navigatoru.

    Još jedna opcija koja ovaj program čini sigurnim za rad i valja je napomenuti jeste Backup Baze: nudi mogućnost izrade rezervne kopije baze sa vašim linkovima na particijama koje nisu sistemske.
  Odredite neku vašu putanju, i čak ako se program iz nekog razloga deinstalira, (reinstalacija sistema) možete ponovo uvesti i koristiti sačuvane podatke sa te lokacije iz menija: Fajl -> Otvori ili jednostavnim dvoklikom na bazu.
  Ova opcija, kada instalirate program, nije uključena te je morate dodatno uključiti u meniju Alati -> Backup Baze Tasterska prečica za Backup Baze: Ctrl+B

  Ažurirano: 14.10.2012. u 17:37


  
  Budite prvi koji će ostaviti komentar!

  Ime:
  Komentar:


  sva prava zadrzana